skip to Main Content

Готово е: Поранешната девојка на Крис Браун пронајде љубов во други прегратки (ФОТО)

Готово е: Поранешната девојка на Крис Браун пронајде љубов во други прегратки (ФОТО)
  • 04.09.2018

Познатиот американски рапер Крис Браун моментално е фокусиран на својата кариера, но дел од неговиот живот беше  посветен и на љубовно поле.

Иако тие повеќе не се заедно, поранешната девојка на раперот сега изгледа неверојатно и подобро од кога било:

@galore

A post shared by karrueche (@karrueche) on

@galore

A post shared by karrueche (@karrueche) on

@bellomag

A post shared by karrueche (@karrueche) on

Последната врска која доби голем публицитет околу Крис Браун беше со стилистката Кареуче Тран, која по долгото опоравување од врската со раперот, конечно ја виде убавата страна на љубовта и тоа во прегратки на фудбалерот Виктор Круз (31).

„Тој е толку сладок, навистина е добар дечко, фин и е прекрасно да си со таков дечко“, изјави во една прилика заљубената стилистка за “US Weekly” во месец мај.

Hello from us ? @slsbahamar #slsbahamar

A post shared by karrueche (@karrueche) on

Tourists. @slsbahamar #slsbahamar

A post shared by Victor Cruz (@teamvic) on

Имено, Кареуче Тран е во врска со фудбалерот околу девет месеци, почнувајќи од декември 2017 година.

Back To Top