skip to Main Content

ГЛАСАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ФАВОРИТ: Топ листа со најдобрите македонски поп-песни (ВИДЕО)

ГЛАСАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ФАВОРИТ: Топ листа со најдобрите македонски поп-песни (ВИДЕО)
  • 13.06.2018

Актуелни македонски поп хитови се најдоа на музичка топ листа на 1ТВ. Може да дадете своја поддршка за македонска музика со вашиот глас. Вие ќе ја креирате таа топ листа, со слушање и гласање.

Популарните и новите музички ѕвезди, се најдоа на музичката топ листа на 1ТВ.

Топ 5 музичката листа на најслушани песни е следна, а ова се и нивните гласови:

Место број 5 –  За предлогот од минатата недела – „Каде сме ние“ на Лоба и Тајзи со 553 гласа

 

Место број 4 – Ѓоко Јовиќ и неговата „1001 ноќ“ со 921 гласа

 

ПРЕДЛОГ ЗА ОВАА НЕДЕЛА: „Стари песни, стари другари“ на Балкан Бенд!

 

Место број 3 –  Тајзи и неговата „Параноја“ – вкупно 1104 гласа

 

Место број 2 – Александар Тарабунов – „Луд сум по тебе“ – 1131 глас

 

Место број 1 – Убедливо со 1442 гласови на шампионската позиција се искачи Александра Јанева со „Ќе се вратам некој ден“

Вашиот глас може да го дадете на нашата официјална фан страница на фејсбук https://www.facebook.com/www.1tv.mk/.

Испратете порака во инбокс за редниот број на песната за која гласате и продолжете да слушате македонска музика!

Back To Top