skip to Main Content

(Галерија) Судејќи според фотографиите – 2020 ќе биде „пеколна“

(Галерија) Судејќи според фотографиите – 2020 ќе биде „пеколна“
  • 23.10.2019

Атрактивната Лидија Бачиќ „пушти во промет“ досега необјавени фотки кои беа направени во рамки на фото сесијата за нејзиниот календар за 2019 година. Со ова Лидија го најави својот нов календар за претстојната 2020 година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Back To Top