skip to Main Content

(Галерија) „Неподносливо“ жешко: Ула – најсекси Словенка

(Галерија) „Неподносливо“ жешко: Ула – најсекси Словенка
  • 12.10.2019

„Секој ден се будам со сонце и бранови. На Балие 12 месеци лето и уживам во тоа. Облеката е небитна, доволно е само бикини“, вели 30- годишната Ула Шемоле.

Таа е Словенка која многумина ја нарекуваат „најсекси“ Словенка, која се засити од животот на Балканот, па замина да живее на Бали.

„Имав храброст да започнам нов живот“, рекла таа.

 

 

Back To Top