skip to Main Content

Вредните раце на Моника Блажевска насликаа уметнички дела на костими за капење (ВИДЕО)

Вредните раце на Моника Блажевска насликаа уметнички дела на костими за капење (ВИДЕО)
  • 15.05.2019

Пред неколку дена во едно познато скопско кафуле се одржа уникатна модна ревија на костими за капење, а како дизајнер на истите се потпишува уметницата Моника Блажевска.

На ревијата продефилираа десетина модели кои ги покажаа уникатните парчиња направени рачно од Блажевска.

Погледнете го прилогот:

Back To Top