skip to Main Content

Во „Ексклузив“ летаа шлаканици! (ВИДЕО)

Во „Ексклузив“ летаа шлаканици! (ВИДЕО)
  • 27.06.2019

Во вчерашното издание на „Ексклузив“ гостуваа Дарко и Мартин познати на јавноста по својот канал на youtube со наслов „CutePandasDM“.

Познати се по своите лудории кои ги прават на социјалните мрежи, а дефинитивно парираат на сите светски трендови кога станува збор за јутуберство. Си кршеа неонки од грб, пијат ракија во трговски центар, а во нашето издание буквално летаа шлаканици!

Интервјуто започнува од 13:40 минута, а ние ќе ве оставиме да уживате и слатко да се насмеете:

Back To Top