skip to Main Content

Водителот на естрадниот магазин „Ексклузив“ подготвува летен хит!

Водителот на естрадниот магазин „Ексклузив“ подготвува летен хит!
  • 13.08.2019

Водителот на естрадниот магазин „Ексклузив“ подготвува летен хит. Имено, Стефан Лазаров последниве неколку недели често споделуваше видеа на својот Инстаграм профил каде најави дека отвора ново животно поглавје со музиката.

Песната која има латино призвук го носи насловот “Hola Mamacita” и е во соработка со младиот рапер Денис Куртовиќ. Како продуцент се потпишува Иле Спасов, текстот е на Стефан и Денис, а придружните вокали ги пее Лина Пејовска. Видео записот за “Hola Mamacita” се снимаше изминатиот викенд и се очекува да излезе многу наскоро.

Инаку, ова е деби песна за водителот на „Ексклузив“ кој и покрај новата љубов кон музиката, сепак не се откажува од водителството и телевизијата.

Back To Top