skip to Main Content

Влатко Стефановски како и секогаш – маестрален на Д Фестивал

Влатко Стефановски како и секогаш – маестрален на Д Фестивал
  • 13.07.2019

Втор ден од 9-то издание на „Д“ Фестивал. Посетителите имаа активности и работнилници, а меѓу другото беа и забавувани од музичката програма.

Во Дојран свој настап имаше и македонскиот виртуоз Влатко Стефановски, каде повторно ја собра верната публика.

Со него разговараше колешката од „Ексклузив“ Николина Славковска која го следи „Д“ фестивал и ни ја пренесува атмосферата.

Разговорот погледнете го во видеото:

Back To Top