skip to Main Content

Влатко Стефановски за „Ексклузив“: Јас сум горд на своите деца! (ВИДЕО)

Влатко Стефановски за „Ексклузив“: Јас сум горд на своите деца! (ВИДЕО)
  • 22.03.2019

Влатко Стефановски поодамна не е само регионален гитарски херој. Тој дефинитивно е најангажираниот македонски музичар со интернационална кариера. Еден од ретките кој уште од адолесцентниот Брејк, преку мисионерите Леб и Сол и неговото трио се етаблира во недалеку прочуен уметник кој влегува во тесниот круг на оние кои ја чинат реалната и со ништо неограничена музичка слика за ритмички колоритми од балкан.

За музичкиот вкус на Стефановски што и да се каже е премалку, па поради тоа решивме да зборуваме малку за приватниот живот и да дознаеме нешто повеќе.

Кој е приватно Влатко Стефановски, за прв пат ексклузивно зборува за улогата на самохран татко, неговиот син Јан и предизвиците во животот.

 

Back To Top