skip to Main Content

(Видео) Љубен има само 17 години, а веќе „гази“ на македонската сцена

(Видео) Љубен има само 17 години, а веќе „гази“ на македонската сцена
  • 14.08.2019

Младиот артист Љубен Николоски неодамна ја промовираше новатга песна која носи наслов „Она“ и веќе е највртена на Јутјуб каналот.

Ова момче од скопски Аеродром има само 17 години, а веќе ја издава четвртата негова песна.

Како што ни рече пишува и компонира од свои 15 години и вели дека рапот е музиката на 21 век. Бубе е ученик во средното училиште ПТТ и е втора година. Уште како многу мал имал афинитети кон музиката, а неговиот талент допрва ќе биде откриен.

Back To Top