skip to Main Content

Велигденскиот подарок од Лозано ќе расплаче илјадници луѓе (ВИДЕО)

Велигденскиот подарок од  Лозано  ќе расплаче илјадници луѓе (ВИДЕО)
  • 01.04.2018

Километри“ е новото музичко остварување на еден од нашите најдобри машки изведувачи, Влатко Лозаноски – Лозано.  Песна на која како автори повторно се потпишува братско-сестринскиот тандем Лазар и Магдалена Цветковски.

– Текстот на песната е доста емотивен и сигурен сум дека во неа ќе се пронајдат многу луѓе, особено оние кои не живеат повеќе во својата татковина – вели Лозано.

Инаку за новата нумера Лозано сними и видеоспот во хотелот „Изгрев“ под режија на „Веста продукција“ од Битола.

Погледнете и уживајте:

Back To Top