skip to Main Content

Бојан Маровиќ за „Ексклузив“: Македонската храна е најдобра! (ВИДЕО)

Бојан Маровиќ за „Ексклузив“: Македонската храна е најдобра! (ВИДЕО)
  • 05.03.2019

Екипата на Ексклузив успеа да го сними српскиот пејач Бојан Маровиќ, миленикот на женската публика, со кого новинарот Зоран Василевски разговараше на неколку интересни теми.

Вели дека често доаѓа во Македонија, ја сака жолтата ракија, но и македонската храна. Разговаравме и за нашиот ангел Тоше Проески.

Во продолжение погледнете го целото интервју на Бојан Маровиќ:

Back To Top