skip to Main Content

Бидете внимателни во изливот на страсти – Гугл камерата ги снимила голи додека имале секс среде улица

Бидете внимателни во изливот на страсти – Гугл камерата ги снимила голи додека имале секс среде улица
  • 08.10.2019

Млад пар, најверојатно од Тајван, не се ни надевале дека ќе станат интернет сензација и тоа после сексуалниот чин или обидот да водат љубов на улица (тоа не знаеме).

Камерата на „Google Street View“ случајно ги снимила, по што завршиле голи на интернет.

Иако од Гугл изјавиле дека ќе ги тргнат сите голи фотографии од своите карти, оваа фотографија на патот Шантаин, во близина на градот Таичунг не ја остраниле.

Корисник на Гугл ја воочил ова и го споделил на социјалните мрежи, па така овие фотографии станаа хит на интернет.

Back To Top