skip to Main Content

Аки Рахимовски доживеал полесен мозочен удар

Аки Рахимовски доживеал полесен мозочен удар
  • 09.04.2018

Аки Рахимовски (62), пејачот на легендарниот загрепски бенд „Парни ваљак“, доживеал полесен мозочен удар.

На официјалниот сајт на „Парни ваљак“ на „Фејсбук“ и „Инстаграм“ осамна информацијата дека сите настапи на бендот се откажани.

Рахимовски се чувствува добро, веќе ја напуштил болницата, и за загрепските медиуми изјавил: „Не грижете се, добро сум. Не е ништо страшно“.

Back To Top