skip to Main Content

Што смени штрајкот на судската администрација од 2016 година – Тема во „Правда и неправда“

Што смени штрајкот на судската администрација од 2016 година – Тема во „Правда и неправда“
  • 23.04.2019

Што се смени по 60-дневниот штрајк на судската администрација започнат во мај 2016 година, кога два месеци судовите беа блокирани?

Гости на Гордана Дувњак во „Правда и неправда“, претседателот на УПОЗ Пеце Грујоски и Верица Тасева, стручен работник во Основниот суд во Штип.

Гледајте вечерва во 21 часот.

Back To Top