skip to Main Content

Ќе плачете од смеење: Стефонатор и Џипи гости кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Ќе плачете од смеење: Стефонатор и Џипи гости кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 16.03.2019

Сергеј Варошлија во петокот имаше едно поинакво издание на „Мода“, а причина за тоа беа неговите интересни гости.

Станува збор за младите и популарни јутјубери Стефонатор и Џипи. Тие заедно со Сергеј коментираа и имитираа девојки од Инстаграм.

Погледнете:

Back To Top