skip to Main Content

Чантата на Chanel која ја обележа сезоната

Чантата на Chanel која ја обележа сезоната
  • 28.03.2018

Доколку на социјалните мрежи ги следите највлијателните модни блогерки, кај голем дел од нив, односно во нивните комбинации, ќе забележите еден заеднички, омилен моден додаток.

Се работи за чанта, класичен модел Шанел, за чиј дизајн е карактеристично тоа што е изработена од транспарентен материјал, во пастелни нијанси.

Овој модел доаѓа и во комбинација на две или повеќе бои, па нема сомнеж дека  со изборот на овој моден додаток секоја комбинација добива предзнак – забавна.

 

Back To Top