skip to Main Content

Се враќаат во мода animal принтовите

Се враќаат во мода Animal принтовите
  • 28.03.2018

Според последниве модни ревии на тема модата во 2018, и сликите од уличните стилови низ Европските метрополи, може да се забележи дека животинскиот Animal стил се враќа на голема врата.

Последниве години можеше да се види некоја бомберка во animal принт стил, или некоја хавајка, но сега најавите се дека оваа мода ќе зафати и други модни машки парчиња облека.

Ќе има animal принт панталони, кошули, блузи, па и патики. Размислете дали сте за ваков екстреме стил!

Back To Top