skip to Main Content

Сергеј удри по водителката Јелена Спенџарска: Повторно се настега во „ѓубре-сукњичка“ (ВИДЕО)

Сергеј удри по водителката Јелена Спенџарска: Повторно се настега во „ѓубре-сукњичка“ (ВИДЕО)
  • 14.12.2018

Сергеј Варошлија уште еднаш брилијираше во неговото најново издание на „Мода“. И овој пат познатиот водител критикуваше, но и делеше бесплатни совети за мода.

Погледнете го последното издание:

Back To Top