skip to Main Content

Сергеј распали: Погледнете нови модни катастрофи! (ВИДЕО)

Сергеј распали: Погледнете нови модни катастрофи! (ВИДЕО)
  • 08.12.2018

Сергеј Варошлија уште еднаш беше одличен во неговото петочно издание на емисијата „Мода“.

И овој пат на неговиот тапет се најдоа оние кои заслужија да бидат искоментирани.

Погледнете:

Back To Top