skip to Main Content

Сергеј полуде: „Драги гледачи, она е урочена“ (ВИДЕО)

Сергеј полуде: „Драги гледачи, она е урочена“ (ВИДЕО)
  • 04.12.2018

Повторно Сергеј Варошлија брилијираше во неговото последно издание на „Мода“. И овојпат на мета се најдоа оние кои заслужија да биде искоментиран нивниот изглед.

Погледнете ја последната емисија:

Back To Top