skip to Main Content

Сергеј овој пат со пофалби: Студио Мода нема за цел само да критикува (ВИДЕО)

Сергеј овој пат со пофалби: Студио Мода нема за цел само да критикува (ВИДЕО)
  • 27.07.2018

Како и во секое издание на Студио Мода, така и во ова нашиот Сергеј подели модни совети, критики но зачудувачки е тоа што за разлика од претходните емиси, овој пат пофалбите беа во поголем број од критиките.

Наспроти оние модни катастрофи, ми се допаѓа и кога имаме и едни урбани и кул девојки кои знаат тоа да го направат како што треба.“ – вели Сергеј.

Тој кон крајот на емсијата спомена и дека долго време одбегнувал да ги стави на „тапет“ невестите и нивните креации за најважниот ден, но сепак во ова издание одвои и некоја минута и за критика упатена кон нив.

Во продолжение погледнете го видеото:

Back To Top