skip to Main Content

Сергеј: „Едната му пее на микрофон, другата го анимира. Зошто вакви фотографии?“ (ВИДЕО)

Сергеј: „Едната му пее на микрофон, другата го анимира. Зошто вакви фотографии?“ (ВИДЕО)
  • 02.02.2019

И овој пат Сергеј Варошлија во последното издание на Студио „Мода“ полуде од кич и невкус!

Пофалби и критики повторно имаше, но модните катастрофи повторно во преден план.

Погледнете:

Back To Top