skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Што сака да каже сликана во отпад, во некој крш? (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Што сака да каже сликана во отпад, во некој крш? (ВИДЕО)
  • 14.03.2019

Сергеј Варошлија во ова издание имаше пофалби за струмичките маски кои продефилираа на улиците во Струмица со лик како неговиот.

Потоа нормално како и во секоја емисија имаше негативни коментари кон “старлетите” и “модните катастрофи”.

 

Back To Top