skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Чека автобус во еден правец, накај Европа, чекаш пат за во недојдија, за каде девојко?

Сергеј Варошлија: Чека автобус во еден правец, накај Европа, чекаш пат за во недојдија, за каде девојко?
  • 12.03.2019

Сергеј Варошлија во својот препознатлив стил во уште едно издание на Студио 1 „Мода“ имаше пофали и критики за модните погодоци и катастрофи.

Девојката што беше завртена накај ѕид, сепак беше најмногу искритикувана од страна на модниот критичар. Сергеј може да помине преку ѕид, но дали можете вие?

 

Back To Top