skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Таа плетенка треба да се отчупа, таа коса треба да се ишиша, а тој кал на лице треба да се избрише! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Таа плетенка треба да се отчупа, таа коса треба да се ишиша, а тој кал на лице треба да се избрише! (ВИДЕО)
  • 10.05.2019

Присутните на Мет Галата беа повторно на тапет кај Сергеј Варошлија. Екстравагантните издание дефинитивно заслужија уште една емисија, но сега можевме да видиме колку македонските девојки се далеку од светските модни трендови.

Сергеј имаше навистина многу работа, а во продолжение погледнете ја целата емисија Студио „Мода“:

Back To Top