skip to Main Content

Сергеј Варошлија со пофални зборови за пејачката Теа Трајковска! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија со пофални зборови за пејачката Теа Трајковска! (ВИДЕО)
  • 10.04.2019

Познатата пејачка Теа Трајковска од неодамна објави албум и нов видео запис за песната „Која сум јас“, а заедно со тоа направи и провокативна фотосесија во која рака на срце изгледа одлично.

По тој повод, модниот критичар Сергеј Варошлија одлучи да и посвети внимание и да го искоментира нејзиниот изглед. Погледнете што кажа тој:

Back To Top