skip to Main Content

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во „ЧАК“ позиција (ВИДЕО)
  • 14.06.2019

Во вчерашното издание на Сергеј Варошлија, модниот критичар одлучи да предизвика неколку јавни личности да се фотографираат во позата која тој ја нарече „ЧАК“ или „Strike a pose“, да споделат и да го продолжат предизвикот.

Помеѓу предизвиканите се Лила Филиповска, Тамара Тодевска, Катарина Ивановска, Стефонатор и други. Но, истиот предизвик важи и за гледачите, па како што најави Сергеј ќе има и награди. Повеќе околу се ова дознавате во продолжение:

Back To Top