skip to Main Content

Сергеј Варошлија: По секоја цена да се сака да се изгледа естрадно! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: По секоја цена да се сака да се изгледа естрадно! (ВИДЕО)
  • 07.05.2019

Сергеј Варошлија во новото издание имаше навистина многу работа. Модни катастрофи очигледно колку сакаш, а на Сергеј секојдневно му пука душата по неколку пати..

-По секоја цена да се сака да се изгледа естрадно, ова е феномен! – вели Сергеј.

Back To Top