skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Она ги врзала тие гради што се огромни во еластично кошулче“ (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Она ги врзала тие гради што се огромни во еластично кошулче“ (ВИДЕО)
  • 02.06.2019

Познатиот стилист и водител Сергеј Варошлија уште еднаш брилијираше во неговата емисија „Мода“.

И овој пат на неговиот тапет се најдоа оние на кои навистина им треба критика, но се разбира и совет за нивниот изглед.

Погледнете:

Back To Top