skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Овој изглед е најдосаден и најурочен! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Овој изглед е најдосаден и најурочен! (ВИДЕО)
  • 11.05.2019

-Овој изглед е најјаукнат, најурочен и најдосаден!- револтирано искоментира модниот критичар за девојката со црниот фустан од непознато потекло.

Во продолжение погледнете ја целата емисија од вчерашното издание:

Back To Top