skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Ова е изглед за никаде, немојте да се фотографирате боси! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Ова е изглед за никаде, немојте да се фотографирате боси! (ВИДЕО)
  • 18.04.2019

-Ова е изгледа за никаде, немојте да се фотографирате боси! – само што не му пукна душата на Сергеј.

Верувајте, погледнете го новото издание на Студио „Мода“ затоа што и вас со вакви модни катастрофи ќе ви пукне душата…

 

Back To Top