skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Нема бемка, нема пајак, оваа девојка има природна убавина (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Нема бемка, нема пајак, оваа девојка има природна убавина (ВИДЕО)
  • 22.05.2019

Во ова издание на Студио „Мода“ немавме можност да гледаме модни катастрофи, туку Сергеј овој пат одлучи да ни прикаже модни погодоци.

Уживајте:

 

Back To Top