skip to Main Content

Сергеј Варошлија: На што личи ова, настегам се и прави хаос! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: На што личи ова, настегам се и прави хаос! (ВИДЕО)
  • 28.12.2018

Главна модна катастрофа во новата емисија на Сергеј беше пејачката Дина Шабани.

Петардирана, помрачина ја изела и се настегала и прави хаос, вели Варошлија.

Погледнете ја целата емисија во видеото:

Back To Top