skip to Main Content

Сергеј Варошлија: “Ма какви сто промили, ма тука не помагаат ни милион промили…” (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: “Ма какви сто промили, ма тука не помагаат ни милион промили…” (ВИДЕО)
  • 21.12.2018

Елката на Сергеј Варошлија е сеуште ненакитена и тој ги очекува вашите идеи. Тој ги издвои најкреативните, а вие ги гледате во вчерашното издание.

Модните катастрофи повторно беа на тапет, а вие уживајте во наредните дваесетина минути:

 

Back To Top