skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Леле леле, манекенка новогодишна да будем“ (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Леле леле, манекенка новогодишна да будем“ (ВИДЕО)
  • 11.12.2018

Доле мора да се има копита, доле мора да се има радио активни чевли, така топучишта, кои што не одговараат со ништо„ – му пукна душата на Сергеј.

Погледнете го целото издание на „Мода“:

Back To Top