skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Како да те сакаат за повеќе ноќи кога изгледаш истргана! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Како да те сакаат за повеќе ноќи кога изгледаш истргана! (ВИДЕО)
  • 19.04.2019

Сергеј Варошлија во својот препознатлив стил во уште едно издание на Студио 1 „Мода“ имаше пофалби и критики за модните погодоци и катастрофи.

Девојката во плавото „бејби долче“ како што знае да каже Сергеј, беше најкритикувана:

-Како да те сакаат за повеќе ноќи кога изгледаш истргана! – вели тој.

Back To Top