skip to Main Content

Сергеј Варошлија: “Како банани со пиперки да има на фустанот” (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: “Како банани со пиперки да има на фустанот” (ВИДЕО)
  • 19.12.2018

Сергеј Варошлија во новото издание на Студио „Мода“ полуде!

Пофалби и критики повторно имаше, но модните катастрофи повторно во преден план.

„Како банани со пиперки да има на фустанот“ – му пукна душата на Сергеј.

 

Back To Top