skip to Main Content

Сергеј Варошлија: И јас сум малце…кај ми текна од црвен ќилим да ве префрлам на черга (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: И јас сум малце…кај ми текна од црвен ќилим да ве префрлам на черга (ВИДЕО)
  • 03.05.2019

Сергеј Варошлија во новото издание на „Студио Мода“ прикажа како вистински се третира модата во „Лас Вегас“ и како светските ѕвезди го прават тоа.

Но, откако видовме како треба, како што вели тој, се префрливме на черга….а како делуваа девојките на “черга” погледнете во продолжение:

Back To Top