skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „И прснале петардите во коса“ (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „И прснале петардите во коса“ (ВИДЕО)
  • 30.11.2018

Познатиот стилист и водител Сергеј Варошлија повторно ги стави на тапет оние девојки на кои навистина им треба модна критика.

За нивниот стајлинг, шминка и фризури, Варошлија искрено зборуваше во неговото последно издание на „Мода“.

Погледнете:

Back To Top