skip to Main Content

Сергеј Варошлија за Тамара Тодевска: Ми се допаѓа како расте како артист и како персона…одлична е! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија за Тамара Тодевска: Ми се допаѓа како расте како артист и како персона…одлична е! (ВИДЕО)
  • 14.05.2019

Во новото издание на Сергеј Варошлија минути доби пејачката Тамара Тодевска која на голема со подготвува за првата полуфинална вечер во Тел Авив каде ќе настапи претпоследна.

Сергеј навистина ја пофали многу и кажа дека многу му се допаѓа како се движи нејзината кариера…

Во продолжение имаше и модни катастрофи, а вие погледнете ја целата емисија:

Back To Top