skip to Main Content

Сергеј Варошлија запали оган во живо! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија запали оган во живо! (ВИДЕО)
  • 07.11.2018

Сергеј Варошлија овој пат направи чекор понапред во неговата емисија „Мода“ и запали оган во живо!

-Ќе го запалам и сценариото ако треба. – се нашали Сергеј.

Погледнете јкако изгледаше целата емисија „Мода“:

Back To Top