skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Еве го моментот да се настегаме“ (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Еве го моментот да се настегаме“ (ВИДЕО)
  • 16.11.2018

Познатиот стилист и водител Сергеј Варошлија искрен како и секогаш и во последното издание на „Мода“ делеше совети и критики за изгледот на девојките.

За сите што го пропуштија изданието на „Мода“ од четврток, може да го погледнете тука:

Back To Top