skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Драги гледачи, ќе се напикам во кутијава и ќе се препрчам (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Драги гледачи, ќе се напикам во кутијава и ќе се препрчам (ВИДЕО)
  • 20.12.2018

Сергеј Варошлија од своите фанови бараше идеи како да ја накити својата новогодишна елка, но и коментираше како и во секоја емисија модни катастрофи.

Во еден момент тој сакаше да се напика во кутијата, за да дознаете зошто, погледнете го целото видео од Студио „Мода“:

Back To Top