skip to Main Content

Сергеј Варошлија: Денеска нема светска мода, денеска имаме госпоѓи кои се изгубиле во времето! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: Денеска нема светска мода, денеска имаме госпоѓи кои се изгубиле во времето! (ВИДЕО)
  • 20.03.2019

Денеска нема светска мода, денеска нема 21 век, денеска имаме дами, жени, госпоѓи кои заборавиле, се изгубиле во времето, немаат сериозно вкус, а притоа сакаат да изгледаат многу,многу,мнооогу естрадно. – ќе му пукнеше душата на Сергеј.

Во продолжение погледнете ја целата емисија:

Back To Top