skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Две сестри судбини се корнат за коса“! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Две сестри судбини се корнат за коса“! (ВИДЕО)
  • 19.03.2019

-Две сестри судбини, две сестри мавровки се корнат за коса! – ќе му пукнеше душата на Сергеј Варошлија.

Се чини дека на модните катастрофи им нема крај, па погледнете кои беа најновите во емисијата Студио Мода.

Back To Top