skip to Main Content

Сергеј Варошлија: „Дали се они тука леле, леле, леле предаторки! (ВИДЕО)

Сергеј Варошлија: „Дали се они тука леле, леле, леле предаторки! (ВИДЕО)
  • 13.12.2018

Сергеј Варошлија без малку остана без зборови во вчерашното издание на Студио „Мода“.

На модните катастрофи како што тој би ги нарекол им нема крај.

Погледнете го целото издание во продолжение:

Back To Top