skip to Main Content

Присутните на Модниот викенд во Скопје на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Присутните на Модниот викенд во Скопје на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 05.04.2019

-Не е дека не ја проследив, само имаше навистина многу настани за коментирање изминатава недела, но сега и е време на скопската модна недела. – вели Сергеј Варошлија.

Па во продолжение погледнете ги модните критики, но и пофалби од присутните:ж

Back To Top