skip to Main Content

Присутните на свечената церемонија по повод годишнината на 1ТВ на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Присутните на свечената церемонија по повод годишнината на 1ТВ на тапет кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 03.04.2019

Свечената церемонија по повод годишнината на 1ТВ одекна како бомба во јавноста, затоа што ги исполни сите светски стандарди кога станува за организација. Можеа да се забележат присутни од сите сфери на уметноста, музичари, спортиски, политичари и уште многу други.

Имаше модни грешки, но тие беа навистина малку, а оние модни погодоци може да се каже дека доколку сакаме да ги издвоиме ќе ни требаат неколку дена. Оваа манифестација помина во знакот на модата, гламурот, елеганцијата, а Сергеј во оваа емисија ги издвои неколку од нив. Уживајте:

Back To Top