skip to Main Content

Политичарите повторно заслужија внимание во емисијата на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Политичарите повторно заслужија внимание во емисијата на Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 15.01.2019

Политичарите се дефинитивно најактуелна тема периодов во нашата држава, па нормално е во емисијата на Сергеј да бидат главна тема.

Некои добија позитивни модни совети, а некој беа декларирани како модни катастрофи.

Погледнете го целото издание на Студио „Мода“:

Back To Top